Εθνικής Αντιστάσεως 73 - Χαλάνδρι 15231 - Τηλ.: +30 210 6755667 & +30 210 6745619 - Fax.: +30 211 1205590 - Email: gicct@cosmotemail.gr
 Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Ισραήλ » Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
    Επιμελητήριο
    Τελευταια Νέα-Ανακοινώσεις
    Υπηρεσίες για Μέλη
    Ελλάδα (Greece)
    Ισραήλ
     Γενικές Πληροφορίες
     Τεχνολογία - HiTech*
     Νέα Επιτεύγματα*
     Οικονομικά Στοιχεία
     Εκθέσεις*
     Αναζήτηση Συνεργασίας*
     Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
     Πολιτισμός - Κοινωνία*
     Σύνδεσμοι (links)*
    Δραστηριότητες
    Ευκαιρίες Εργασίας
    Eπικοινωνία
      Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Ισραήλ » Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Θα έπρεπε να ταξιδέψει κανείς ατέλειωτες ώρες στα περισσότερα μέρη του κόσμου για να συναντήσει τις εντυπωσιακές φυσικές αντιθέσεις που υπάρχουν στο Ισραήλ. Όμως εδώ, μία απλή διαδρομή μίας ώρας μεταφέρει τον επισκέπτη από την πόλη στην έρημο, από την κοιλάδα στο βουνό.

Διαδρομή μίας μόλις ώρας χωρίζει το Τελ Αβίβ από την Ιερουσαλήμ, την Ιερουσαλήμ από την Νεκρά Θάλασσα, το Τελ-Αβίβ από την Χάϊφα, την Χάϊφα από την καρδιά της Γαλιλαίας, το Τελ-Αβίβ από την Μπεερσέβα. Και μέσα σε αυτές τις κοντινές αποστάσεις συναντά κανείς τόπους και αντικείμενα τέχνης της Βίβλου και της πρώϊμης ιστορίας του δυτικού πολιτισμού.

Αεροπορικά, μια γρήγορη και άνετη πτήση μεταφέρει τον επισκέπτη από το Τελ Αβίβ στη Γαλιλαία. Από την Ιερουσαλήμ ή το Τελ Αβίβ στο Εϊλάτ. Το Ισραήλ βρίσκεται σε απόσταση περίπου μόνο μισής ώρας από το Αμάν και μίας ώρας από το Κάιρο αεροπορικώς.

Από τις παραλίες της Μεσογείου και την Ερυθρά Θάλασσα, μέχρι την Γαλιλαία και τις θερμές πηγές της Νεκράς Θάλασσας… Από την παραδοσιακή συνοικία Μέα Σεαρίμ στα σύγχρονα παραλιακά θέρετρα... το Ισραήλ προσφέρει στον επισκέπτη το κάθε τι, από το γήινο μέχρι το αιθέριο, με μία επί πλέον διάσταση για τον εβραίο επισκέπτη: την αίσθηση της «επιστροφής στο σπίτι».

Τα πνευματικά ύψη της Ιερουσαλήμ, και το χαμηλότερο σημείο της γης στη Νεκρά Θάλασσα.

Τα ανασκαμμένα κέντρα των αρχαίων και οι αστραφτερές σύγχρονες πόλεις.

Οι πηγές της εβραϊκής ιστορίας και πίστης, από τους λόφους της Γαλιλαίας μέχρι την Ιερουσαλήμ… από το πνευματικό Σάφεδ στο τείχος του Ναού.

Τα σύγχρονα θέρετρα στις ακτές μυθικών θαλασσών και οι πολυτελείς θερμές πηγές δίπλα σε ρωμαϊκά λουτρά.

Ένας μικρόκοσμος ποικίλων τοπίων για σαφάρι στην έρημο, αναρρίχηση βουνών ή διαδρομές για ποδηλασία, περιπάτους και πεζοπορία που αποτελούν πρόκληση για τον επισκέπτη.

Τελετές Μπάρ Μιτσβά και Μπάτ Μιτσβά στο Δυτικό Τείχος, ή κατά το ξημέρωμα στην κορυφή της Μασάντα.

Μπιστρό και μπουτίκ σε αρχαίες αγορές, ερεθιστικά εδέσματα και ποικιλία ψυχαγωγίας και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το Ισραήλ συνδέεται με την Ελλάδα αεροπορικώς , είτε απ’ευθείας με την Ολυμπιακή ή την κρατική εταιρεία του Ισραήλ EL AL ή μέσω Κύπρου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχουν πολλές έκτακτες πτήσεις charters με τα Ελληνικά νησιά

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε  ΕΔΩ
Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 καταχωρήσεις) Αποτελέσματα:  1 
Copyright by News4tech.com & Roomingreece.com