Εθνικής Αντιστάσεως 73 - Χαλάνδρι 15231 - Τηλ.: +30 210 6755667 & +30 210 6745619 - Fax.: +30 211 1205590 - Email: gicct@cosmotemail.gr
 Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Δραστηριότητες
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
    Επιμελητήριο
    Τελευταια Νέα-Ανακοινώσεις
    Υπηρεσίες για Μέλη
    Ελλάδα (Greece)
    Ισραήλ
    Δραστηριότητες
     Εκδηλώσεις*
    Ευκαιρίες Εργασίας
    Eπικοινωνία

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Καλωσορίσατε στη σελίδα του Επιμελητηρίου μας.

Ελπίζουμε και προσπαθούμε αυτό το βοήθημα να αποτελέσει έναν κρίκο, ένα ζωντανό συνδετικό ιστό με τα μέλη μας και τους φίλους μας από την Ελλάδα, το Ισραήλ και από όλο τον κόσμο.

Η πολιτική προσέγγιση των δύο κρατών τα τελευταία χρόνια, η αύξηση των συναλλαγών παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά περισσότερο οι μελλοντικές δυνατότητες προσφέρονται σαν ένας από τους δρόμους που οδηγούν στην τόσο επιζητούμενη ανάπτυξη στον τόπο μας.

Παράλληλα με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου μας προσπαθεί να δημιουργήσει ή να διευκολύνει την επιχειρηματική δραστηριότητα, με συνέδρια, επαγγελματικά ταξίδια-επαφές, εκδηλώσεις, δημοσιεύσεις και άλλες πολλές πρωτοβουλίες.

Γεωργία, Τουρισμός, Ενέργεια, Υγεία, Τεχνολογία Υπολογιστών, Υπηρεσίες, είναι τομείς που προσφέρονται και προσφέρουν πολλά στην οικονομική συνεργασία για όφελος και των δύο χωρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου είναι πάντοτε στην διάθεσή σας για να σταθούν δίπλα σε κάθε καλή σας προσπάθεια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Ο Πρόεδρος Βασίλης Παίσιος
Τα μέλη του Δ.Σ

 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ...

Ανακοίνωση της εταιρειας EVAKON μέλους του Επιμελητηρίου μας

KAPELIS PACKAGING Νέο Μέλος του Επιμελητηρίου

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Βραβευση του Προέδρου του Επιμελητηρίου από τον Πρέδρο του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

EXHIBITIONS IN ISRAEL

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...
Copyright by News4tech.com & Roomingreece.com