Εθνικής Αντιστάσεως 73 - Χαλάνδρι 15231 - Τηλ.: +30 210 6755667 & +30 210 6745619 - Fax.: +30 211 1205590 - Email: gicct@cosmotemail.gr
 Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Επιμελητήριο » Ανακοινώσεις »
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
    Επιμελητήριο
     Ανακοινώσεις
     Καταστατικό
     Διοικητικό Συμβούλιο
    Τελευταια Νέα-Ανακοινώσεις
    Υπηρεσίες για Μέλη
    Ελλάδα (Greece)
    Ισραήλ
    Δραστηριότητες
    Ευκαιρίες Εργασίας
    Eπικοινωνία
 Αναλυτικές Πληροφορίες...

   Repower Greece

  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης.
Αυτή η καταχώρηση έγινε: Παρασκευή 25 Μάιος, 2012.
   Αναλυτική Περιγραφή

   ΘΕΜΑ: Το Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο υποστηρίζει το Repo(we)r Greece

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πώς το Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο στηρίζει ενεργά την διεθνή εκστρατεία δημόσιας διπλωματίας Repo(we)rGreece, με στόχο να ορίσουμε την Ελλάδα πρωτίστως στο εξωτερικό αλλά και σε εμάς τους ίδιους, με άξονα όχι τις αποτυχίες ή τα συμφέροντα λίγων, αλλά τις ικανότητες, τα ταλέντα και τα επιτεύγματα των πολλών.

Με την βαθιά πεποίθηση ότι η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας αποτελεί προϋπόθεση για να ακούσει και να δεχτεί η διεθνής κοινότητα την όποια εικόνα θέλουμε να παρουσιάσουμε, το Repo(we)rGreece αναζητά και προβάλλει σύγχρονες και εποικοδομητικές αντιλήψεις που αντανακλώνται σε ιστορίες και θέσεις που ξεχωρίζουν και εμπνέουν, από τομείς αιχμής που επηρεάζουν την πορεία της χώρας. Το Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο αποτελεί πρεσβευτή της πρωτοβουλίας αυτής, που αντανακλά το πρόσωπο της Ελλάδας που εξελίσσεται, βρίσκει λύσεις, δημιουργεί προοπτικές και ορίζει εκ νέου το στίγμα της. Μπείτε στο www.repowergreece.com και ανακαλύψτε και εσείς πόσο απλό είναι να συμμετάσχετε στην χρήσιμη αυτή πρωτοβουλία.