Εθνικής Αντιστάσεως 73 - Χαλάνδρι 15231 - Τηλ.: +30 210 6755667 & +30 210 6745619 - Fax.: +30 211 1205590 - Email: gicct@otenet.gr
 Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Διαφημίσεις-Κ »
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
    Επιμελητήριο
    Τελευταια Νέα-Ανακοινώσεις
    Υπηρεσίες για Μέλη
    Ελλάδα (Greece)
    Ισραήλ
    Δραστηριότητες
    Ευκαιρίες Εργασίας
    Eπικοινωνία
 Αναλυτικές Πληροφορίες...

   GREEK HOTEL ASSOCIATION

Αυτή η καταχώρηση έγινε: Παρασκευή 15 Οκτώβριος, 2010.
   Αναλυτική Περιγραφή

   Η Ανώνυμη Εταιρία Ελληνικών Ξενοδοχείων με διακριτικό τίτλο Greek Hotel Association ιδρύθηκε το 2009, με στόχο την συνεργασία με τα ελληνικά ξενοδοχεία, ώστε από κοινού να συμβάλλουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών τουρισμού στην Ελλάδα και στην επανατοποθέτηση της χώρας στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών παγκοσμίως.

Επιγραμματικά, ορισμένες από τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες της Greek Hotel Association προς τα ελληνικά ξενοδοχεία είναι :

1. Δημιουργία πλατφορμών online κρατήσεων μόνο για ελληνικά ξενοδοχεία.

2. Παρουσία των μελών της στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

3. Αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν στην οικονομική καθημερινότητα των ξενοδοχείων, ιδίως σε ότι αφορά επισφάλειες, οφειλές κ.λ.π.

4. Προώθηση νέων μορφών τουρισμού: Αγροτουρισμός --Συνέδρια κλπ

5. Προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας της Ελλάδας, όπως αυτή συνυφαίνεται με τα ήθη, έθιμα και προϊόντα της χώρας μας, με σκοπό την τόνωση της κατανάλωσης εμπορικών προϊόντων όπως Ελληνικά κρασιά -- Ελαιόλαδο, Μεσογειακή κουζίνα κλπ

6. Ωφέλεια των ελληνικών ξενοδοχείων μέσω σύναψης εμπορικών συμφωνιών με παγκόσμιες αλυσίδες τουριστικών επιχειρήσεων και με διεθνείς εμπορικές ενώσεις επαγγελματιών του τουρισμού.

Παράλληλα, η Greek Hotel Association έχει θέσει ως στόχο της την καθιέρωση των ξενοδοχείων της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής ως Attica Riviera, με στόχο την προσέλκυση μεγάλων happenings, events και συνεδρίων από το εξωτερικό.