Εθνικής Αντιστάσεως 73 - Χαλάνδρι 15231 - Τηλ.: +30 210 6755667 & +30 210 6745619 - Fax.: +30 211 1205590 - Email: gicct@cosmotemail.gr
 Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Τελευταια Νέα-Ανακοινώσεις »
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
    Επιμελητήριο
    Τελευταια Νέα-Ανακοινώσεις
     ανακοινωσεις Μελών του Επιμλητηρίου
    Υπηρεσίες για Μέλη
    Ελλάδα (Greece)
    Ισραήλ
    Δραστηριότητες
    Ευκαιρίες Εργασίας
    Eπικοινωνία
 Αναλυτικές Πληροφορίες...

   ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Αυτή η καταχώρηση έγινε: Παρασκευή 15 Ιούλιος, 2016.
   Αναλυτική Περιγραφή

    Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μαρδας είχε σειρά επαφών στο Ισραήλ με κύριο αντικείμενο τον κατασκευαστικό τομέα

Η ενδυνάμωση της εξαγωγικής δραστηριότητας της Ελλάδος στον τομέα των κατασκευών ήταν ο κύριος σκοπός της επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών στο Ισραήλ (27-30 Ιουνίου 2016)

Ο Υφυπουργός ο οποίος συνοδευόταν από τον Α' Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου μας κ. Τζώνυ Μοντιάνο, είχε σειρά επαφών με Κυβερνητικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών του Ισραήλ για θέματα Στεγαστικής Πολιτικής και Υποδομών καθώς και με το Διευθυντή του Υπουργείου Δημοσίων Έργων του Ισραήλ κατά τη διάρκεια των οποίων διερευνήθηκαν τρόποι συνεργασίας και η από κοινού συμμετοχή των Ελληνικών και Ισραηλινών εταιρειών σε δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Επίσης συζήτησαν την δυνατότητα οργάνωσης επιχειρηματικών αποστολών κατασκευαστικών εταιρειών από την Ελλάδα το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, η Ελληνική Πρεσβεία στο Ισραήλ, το Ελληνοισραηλινό Επιμελητήριο και μέλη του επιμελητηρίου φρόντισαν για την επιτυχή έκβαση της επίσκεψης του Υπουργού.