Εθνικής Αντιστάσεως 73 - Χαλάνδρι 15231 - Τηλ.: +30 210 6755667 & +30 210 6745619 - Fax.: +30 211 1205590 - Email: gicct@cosmotemail.gr
 Αρχή σελίδας » Κατάλογος » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ »
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
    Επιμελητήριο
    Τελευταια Νέα-Ανακοινώσεις
    Υπηρεσίες για Μέλη
    Ελλάδα (Greece)
    Ισραήλ
    Δραστηριότητες
    Ευκαιρίες Εργασίας
    Eπικοινωνία
 Αναλυτικές Πληροφορίες...

   ALFA LAVAL

  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης.
Αυτή η καταχώρηση έγινε: Δευτέρα 01 Σεπτέμβριος, 2014.
   Αναλυτική Περιγραφή

   Την ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Alfa Laval εγκαινιάζοντας το νέο, Πιστοποιημένο κέντρο Επισκευών και Συντήρησης (Alfa Laval Certified Service Center).

Με αυτόν τον τρόπο η παγκοσμίως ηγέτιδα εταιρία τοποθετεί την Alfa Laval Ελλάδας ως σημείο “International Service Center” στο διεθνή χάρτη της, έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες της εταιρίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

To παρόν στα εγκαίνια του νέου και μοναδικού στη χώρα μας Πιστοποιημένου Κέντρου Εξυπηρέτησης της Alfa Laval έδωσε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κύριος Νότης Μηταράκης, η Πρέσβειρα της Σουηδίας, κυρία Wrangberg, οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Ελληνο-σουηδικού, Ελληνο-ισραηλινού και Ελληνο-γαλλικού Επιμελητηρίου καθώς και περισσότερα από 200 ανώτερα στελέχη συνεργατών και πελατών της εταιρίας, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες και πρωτοποριακές εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Η Alfa Laval - μέλος του ελληνο-Ισραηλινού Επιμελητηρίου- αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στις τεχνολογίες διαχείρισης υγρών, εναλλαγής θερμότητας και θερμικής επεξεργασίας, διαχωρισμού, διύθισης και διαύγασης παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και τεχνολογικές λύσεις.

Η εταιρεία προσφέρει μηχανήματα, συστήματα και υπηρεσίες διασφαλίζοντας τη συνεχή υποστήριξη των πελατών με στόχο να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες παραγωγής τους. Οι λύσεις αυτές, βοηθάνε στη θερμότητα, ψύξη, διαχωρισμό αλλά και την αποστολή των εμπορευμάτων επιχειρήσεων που παράγουν τρόφιμα και ποτά, χημικά και πετροχημικά, φαρμακευτικά, άμυλο, ζάχαρη και αιθυλικό.

Τα προϊόντα της Alfa Laval επίσης χρησιμοποιούνται σε εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, στη ναυτιλία, στη μηχανική τεχνολογία, στο τομέα της μεταλλευτικής βιομηχανίας, στη διαχείριση αποβλήτων υγρών, καθώς και σε τεχνολογίες περιβάλλοντος και σε εφαρμογές ψύξης.

Η Alfa Laval, εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, προσφέρει στενή συνεργασία και υποστήριξη σε πελάτες σε περισσότερο από 100 χώρες ώστε να εξασφαλίσει την ανταγωνιστικότητά τους στην παγκόσμια αγορά.

Η Alfa Laval είναι εγγεγραμμένη στη Nasdaq OMX, και το 2013, δήλωσε ετήσιες πωλήσεις περίπου SEK 29.9 δις. (περίπου EUR 3.45 δις.). Η εταιρεία απασχολεί περίπου 16.500 εργαζόμενους σε όλο το κόσμο.