Tel: +30 210 6755667 & +30 210 6745619
Επιλέξτε Γλώσσα: + Επικοινωνία
TETRA PAK HELLAS & ALFA LAVAL δίνουν τον παλμό των λύσεων επεξεργασίας


TETRA PAK HELLAS & ALFA LAVAL δίνουν τον παλμό των λύσεων επεξεργασίας

12 Νοεμβρίου 2014 Μία κινητή Έκθεση μετέφερε όλες τις καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις σε κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του κλάδου.

Η Tetra Pak Hellas και η Alfa Laval, κορυφαίες εταιρείες καινοτόμων λύσεων επεξεργασίας, μετέτρεψαν ένα τελευταίας τεχνολογίας φορτηγό Volvo σε κινητή Έκθεση εξοπλισμού & καινοτομίας και μετέφεραν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων.

Εκπρόσωποι ελληνικών εταιρειών από τον κλάδο των τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά πρωτοποριακές λύσεις επεξεργασίας, να γνωρίσουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στον τομέα τους και να διαπιστώσουν πως μπορούν να βελτιώσουν τις διαδικασίες και να πετύχουν τους στόχους ποιότητας των επιχειρήσεων τους.

«Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη των πελατών μας με ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις επεξεργασίας τροφίμων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς» δήλωσε σχετικά ο Βασίλης Ξενογιάννης, Διευθυντής Επεξεργασίας τροφίμων της Tetra Pak Hellas.

«Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, σε κάθε εταιρεία οι ειδικοί μας παρουσίασαν τεχνολογικό εξοπλισμό, λύσεις και υπηρεσίες που καθιστούν τις επιχειρήσεις του σήμερα πιο επικερδείς και παράλληλα πιο ανταγωνιστικές για τις αγορές του αύριο» δήλωσε σχετικά ο Sergio Hicke, Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Laval Αdriatic Region

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ TETRA PAK

Η Tetra Pak είναι η κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, παρέχουμε ασφαλή, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που ικανοποιούν καθημερινά τις ανάγκες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 170 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με πάνω από 23.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 80 χώρες, πιστεύουμε στην υπεύθυνη ηγεσία στο χώρο και σε μια βιώσιμη προσέγγιση στην επιχειρηματική δράση. Το μότο μας, «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ™», αντικατοπτρίζει το όραμά μας για ασφαλή και διαθέσιμα τρόφιμα παντού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tetra Pak διατίθενται στην ιστοσελίδα www.tetrapak.com/gr Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις δράσεις της Tetra Pak Hellas στο http://www.tetrapakhellas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με:

Tetra Pak Hellas S.A. Alfa Laval Μαρία Σιγάλα Εβίτα Χατζησταύρου Τηλ.: 210 6167550 Τηλ.: 210 6683510 e - mail: maria.sigala@tetrapak.com e - mail: evita.hatzistavrou@alfalaval.com

Η Alfa Laval αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στις τεχνολογίες διαχείρισης υγρών, εναλλαγής θερμότητας και θερμικής επεξεργασίας, διαχωρισμού, διύθισης και διαύγασης παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και τεχνολογικές λύσεις.

Η εταιρεία προσφέρει μηχανήματα, συστήματα και υπηρεσίες διασφαλίζοντας τη συνεχή υποστήριξη των πελατών με στόχο να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες παραγωγής τους. Οι λύσεις αυτές, βοηθάνε στην θερμική επεξεργασία, διαχωρισμό αλλά και την αποστολή των εμπορευμάτων επιχειρήσεων που παράγουν τρόφιμα και ποτά, χημικά και πετροχημικά, φαρμακευτικά, άμυλο, ζάχαρη και αιθυλικό.

Τα προϊόντα της Alfa Laval επίσης χρησιμοποιούνται σε εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, στη ναυτιλία, στη μηχανική τεχνολογία, στο τομέα της μεταλλευτικής βιομηχανίας, στη διαχείριση αποβλήτων υγρών, καθώς και σε τεχνολογίες περιβάλλοντος και σε εφαρμογές ψύξης.

Η Alfa Laval, εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, προσφέρει στενή συνεργασία και υποστήριξη σε πελάτες σε περισσότερο από 100 χώρες ώστε να εξασφαλίσει την ανταγωνιστικότητά τους στην παγκόσμια αγορά.

Η Alfa Laval είναι εγγεγραμμένη στη Nasdaq OMX, και το 2013, δήλωσε ετήσιες πωλήσεις περίπου SEK 29.9 δις. (περίπου EUR 3.45 δις.). Η εταιρεία απασχολεί περίπου 16.500 εργαζόμενους σε όλο το κόσμο. www.alfalaval.com

 
Instagram
 

Υπηρεσίες για Μέλη

Προβάλλουμε και διευκολύνουμε τις Ελληνο-Ισραηλινές οικονομικές, εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις μέσω διαφόρων εκδηλώσεων, όπως:

1. Εμπορικές αποστολές.
2. Συσκέψεις και σεμινάρια.
3. Επιχειρηματικά γεύματα και δείπνα.
4. Κοινωνικές εκδηλώσεις.
5. Συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις.
6. Απαντούμε στα σχετικά αιτήματα σας.


Δεχόμαστε πολλές ζητήσεις πληροφοριών από Ελλάδα και Ισραήλ στις οποίες απαντούμε προτείνοντας εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει καταλόγους Ελλήνων και Ισραηλινών εξαγωγέων, προμηθευτών, αντιπροσώπων, κατασκευαστών και εμπόρων.

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιΔείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Eθνικής Αντιστάσεως 73,
  Χαλάνδρι 15231, Αθήνα
 • Σταθερό 1:
  +30 210 6755667
 • Σταθερό 2:
  +30 210 6745619
 • Fax:
  +30 211 1205590
 • E-MAIL ADDRESSES:
  gicct@cosmotemail.gr
  info@greekisrael-chamber.gr

Διαφημιστικές καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας, δημιουργούν ευκαιρίες για την προβολή των προϊόντων σας και στις δύο χώρες.