Εθνικής Αντιστάσεως 73 - Χαλάνδρι 15231 - Τηλ.: +30 210 6755667 & +30 210 6745619 - Fax.: +30 211 1205590 - Email: gicct@cosmotemail.gr
 Αρχή σελίδας » Κατάλογος » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ »
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
    Επιμελητήριο
    Τελευταια Νέα-Ανακοινώσεις
    Υπηρεσίες για Μέλη
    Ελλάδα (Greece)
    Ισραήλ
    Δραστηριότητες
    Ευκαιρίες Εργασίας
    Eπικοινωνία
 Αναλυτικές Πληροφορίες...

   TETRA PAK HELLAS & ALFA LAVAL ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Αυτή η καταχώρηση έγινε: Παρασκευή 14 Νοέμβριος, 2014.
   Αναλυτική Περιγραφή

   12 Νοεμβρίου 2014 Μία κινητή Έκθεση μετέφερε όλες τις καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις σε κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του κλάδου.

Η Tetra Pak Hellas και η Alfa Laval, κορυφαίες εταιρείες καινοτόμων λύσεων επεξεργασίας, μετέτρεψαν ένα τελευταίας τεχνολογίας φορτηγό Volvo σε κινητή Έκθεση εξοπλισμού & καινοτομίας και μετέφεραν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων.

Εκπρόσωποι ελληνικών εταιρειών από τον κλάδο των τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά πρωτοποριακές λύσεις επεξεργασίας, να γνωρίσουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στον τομέα τους και να διαπιστώσουν πως μπορούν να βελτιώσουν τις διαδικασίες και να πετύχουν τους στόχους ποιότητας των επιχειρήσεων τους.

«Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη των πελατών μας με ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις επεξεργασίας τροφίμων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς» δήλωσε σχετικά ο Βασίλης Ξενογιάννης, Διευθυντής Επεξεργασίας τροφίμων της Tetra Pak Hellas.

«Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, σε κάθε εταιρεία οι ειδικοί μας παρουσίασαν τεχνολογικό εξοπλισμό, λύσεις και υπηρεσίες που καθιστούν τις επιχειρήσεις του σήμερα πιο επικερδείς και παράλληλα πιο ανταγωνιστικές για τις αγορές του αύριο» δήλωσε σχετικά ο Sergio Hicke, Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Laval Αdriatic Region

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ TETRA PAK

Η Tetra Pak είναι η κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, παρέχουμε ασφαλή, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που ικανοποιούν καθημερινά τις ανάγκες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 170 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με πάνω από 23.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 80 χώρες, πιστεύουμε στην υπεύθυνη ηγεσία στο χώρο και σε μια βιώσιμη προσέγγιση στην επιχειρηματική δράση. Το μότο μας, «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ™», αντικατοπτρίζει το όραμά μας για ασφαλή και διαθέσιμα τρόφιμα παντού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tetra Pak διατίθενται στην ιστοσελίδα www.tetrapak.com/gr Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις δράσεις της Tetra Pak Hellas στο http://www.tetrapakhellas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με:

Tetra Pak Hellas S.A. Alfa Laval Μαρία Σιγάλα Εβίτα Χατζησταύρου Τηλ.: 210 6167550 Τηλ.: 210 6683510 e - mail: maria.sigala@tetrapak.com e - mail: evita.hatzistavrou@alfalaval.com

Η Alfa Laval αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στις τεχνολογίες διαχείρισης υγρών, εναλλαγής θερμότητας και θερμικής επεξεργασίας, διαχωρισμού, διύθισης και διαύγασης παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και τεχνολογικές λύσεις.

Η εταιρεία προσφέρει μηχανήματα, συστήματα και υπηρεσίες διασφαλίζοντας τη συνεχή υποστήριξη των πελατών με στόχο να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες παραγωγής τους. Οι λύσεις αυτές, βοηθάνε στην θερμική επεξεργασία, διαχωρισμό αλλά και την αποστολή των εμπορευμάτων επιχειρήσεων που παράγουν τρόφιμα και ποτά, χημικά και πετροχημικά, φαρμακευτικά, άμυλο, ζάχαρη και αιθυλικό.

Τα προϊόντα της Alfa Laval επίσης χρησιμοποιούνται σε εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, στη ναυτιλία, στη μηχανική τεχνολογία, στο τομέα της μεταλλευτικής βιομηχανίας, στη διαχείριση αποβλήτων υγρών, καθώς και σε τεχνολογίες περιβάλλοντος και σε εφαρμογές ψύξης.

Η Alfa Laval, εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, προσφέρει στενή συνεργασία και υποστήριξη σε πελάτες σε περισσότερο από 100 χώρες ώστε να εξασφαλίσει την ανταγωνιστικότητά τους στην παγκόσμια αγορά.

Η Alfa Laval είναι εγγεγραμμένη στη Nasdaq OMX, και το 2013, δήλωσε ετήσιες πωλήσεις περίπου SEK 29.9 δις. (περίπου EUR 3.45 δις.). Η εταιρεία απασχολεί περίπου 16.500 εργαζόμενους σε όλο το κόσμο. www.alfalaval.com