Tel: +30 210 67 45 619
Επιλέξτε Γλώσσα: + Επικοινωνία
10 Ισραηλινές ανακαλύψεις απο το 2014


10 Ισραηλινές ανακαλύψεις απο το 2014

1. Na-Nose. Μπορεί να ανιχνεύει τον καρκίνο στους πνεύμονες απο τον εκπνεόμενο αέρα, και θα μπορεί να εμπορευματοποιηθεί με μια κοινή επένδυση με την Alpha Szensznor με έδρα την Βοστόνη, μετά από μερικά χρόνια δοκιμών από την FDA (Food and Drug Administration) των ΗΠΑ.

2. Hervana. Ένα μη ορμονικό μακράς διάρκειας αντισυλληπτικό υπόθετο. Έλαβε ένα αναπτυξιακό δάνειο $1 εκατομμυρίου από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation. Το εν λόγω ίδρυμα προσβλέπει σε προϊόντα τα οποία παρέχουν έναν φτηνότερο και ποιό αποδεκτό οικογενειακό σχεδιασμό

. 3. Vecoy Nanomedicines. Παγίδες ιών, σε νανομεγέθη, οι οποίες μπορούν να παγιδεύουν και να καταστρέφουν τους ιούς πρίν αυτοί να μπορέσουν να προσβάλλουν τα κύτταρα, προσφέρουν μια τεράστια πρόοδο έναντι των αντιικών φαρμάκων ή και ακόμα των εμβολίων.

4. CartiHeal. Το Agili-C είναι μια λύση για την αναγέννηση του χόνδρου των γόνατων. Βασιζόμενο σε μια έρευνα του Πανεπιστημίου Ben Gurion του Νέγκεβ, έχει αποκτήσει το σήμα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5. Oramed Pharmaceuticals. Αναζητεί να αλλάξει την θεραπευτική αγωγή του διαβήτη τύπου 2 απο την ημερήσια ένεση σε ένα ημερήσιο χάπι. Αυτή η κάψουλα ινσουλίνης, έχει λάβει την έγκριση CE.

6. Premia Spine. Ανέπτυξε το TOPS (Total Posterior Solution) System,το οποίο στοχεύει να επιφέρει επανάσταση στην αγορά των μοσχευμάτων σπονδυλικής στήλης καθώς και στην ολική αντικατάσταση γονάτων. . Το TOPS διατίθεται ήδη στη Αυστρία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Τουρκία και Ισραήλ.

7. Mapi Pharma. Πρόσφατα απέκτησε τις πατέντες των ΗΠΑ για δύο φάρμακα για την θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας και του πόνου.

8. Discover Medical. Παρουσίασε την μάσκα Somnu Seal που χρησιμοποιείται ευρέως από υποφέροντας απο ¶πνοια Ύπνου .

9. Real Imaging. Βρίσκεται στο μέσο των Ευρωπαϊκών κλινικών δοκιμών για τη RUTH, μια συσκευή που δεν εκπέμπει ακτινοβολία και δεν έρχεται σε επαφή με την εξεταζόμενη και παρέχει μια όχι δαπανηρή απεικόνιση για την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού.

10. Neuro Quest. Έχει αρχίσει κλινικές έρευνες στις ΗΠΑ για μια εξέταση αίματος η οποία μπορεί να ανιχνεύσει σε πρώιμο στάδιο την ασθένεια του Αλτσχάιμερ.

 
 

Υπηρεσίες για Μέλη

Προβάλλουμε και διευκολύνουμε τις Ελληνο-Ισραηλινές οικονομικές, εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις μέσω διαφόρων εκδηλώσεων, όπως:

1. Εμπορικές αποστολές.
2. Συσκέψεις και σεμινάρια.
3. Επιχειρηματικά γεύματα και δείπνα.
4. Κοινωνικές εκδηλώσεις.
5. Συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις.
6. Απαντούμε στα σχετικά αιτήματα σας.


Δεχόμαστε πολλές ζητήσεις πληροφοριών από Ελλάδα και Ισραήλ στις οποίες απαντούμε προτείνοντας εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει καταλόγους Ελλήνων και Ισραηλινών εξαγωγέων, προμηθευτών, αντιπροσώπων, κατασκευαστών και εμπόρων.

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιΔείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Eθνικής Αντιστάσεως 7,
  Χαλάνδρι 15232, Αθήνα
 • Σταθερό:
  +30 210 67 45 619
 • Κινητό:
  +30 698 66 38 846
 • E-MAIL ADDRESSES:
  gicct@greekisrael-chamber.gr

Διαφημιστικές καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας, δημιουργούν ευκαιρίες για την προβολή των προϊόντων σας και στις δύο χώρες.