Tel: +30 210 6755667 & +30 210 6745619
Επιλέξτε Γλώσσα: + Επικοινωνία


ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ"

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Οι "Κυριακίδης-Γεωργόπουλος" είναι μια από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα. Η ιστορία της ξεκινάει το 1930 από τον αείμνηστο Κυριάκο Κυριακίδη και παραμένει σήμερα αφοσιωμένος πρωταγωνιστής στον κλάδο παροχής νομικών υπηρεσιών στην χώρα μας.

Επιλέγοντας τους ικανότερους δικηγόρους μόνο και επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη τους, διατηρεί επάξια την εδραίωση της στην αγορά ως μια κορυφαία εταιρεία που υπερβαίνει τις προσδοκίες του πελάτη και ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στα πλέον απαιτητικά έργα. Η μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της και η δομημένη προσέγγιση στις υποθέσεις που αναλαμβάνει, σε συνδυασμό με την τήρηση αυστηρών εσωτερικών διαδικασιών λειτουργούν προς όφελος του εντολέα και με μοναδικό γνώμονα μας την παροχή πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Οι συνεργάτες της Κυριακίδης-Γεωργόπουλος είναι εξειδικευμένοι σε συγκεκριμένους τομείς του δικαίου. Αυτό μας επιτρέπει να εμβαθύνουμε στις γνώσεις μας, να κατανοούμε καλύτερα τις απαιτήσεις του πελάτη και να προτείνουμε νομικές λύσεις που υπηρετούν τους στόχους αυτούς ακόμη και στις μεγαλύτερες και πιο περίπλοκες συναλλαγές.

Με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η εταιρεία, μέσω των 100 περίπου  δικηγόρων – συνεργατών της προσφέρει νομικές υπηρεσίες σε ένα πολύ ευρύ φάσμα δικαίου που εκτείνεται από το εμπορικό δίκαιο μέχρι το ποινικό και φορολογικό δίκαιο καλύπτοντας έτσι πάσης φύσεως ανάγκες κάθε ελληνικής και αλλοδαπής επιχείρησης.

Ταυτόχρονα, οι συνεχώς εξελισσόμενοι και αναπτυσσόμενοι μηχανισμοί διασφάλισης ποιότητας που ακολουθούμε δημιουργούν ένα δίχτυ ασφαλείας το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση στη σύγχρονη αγορά. Η Κυριακίδης Γεωργόπουλος, πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα στην ελληνική αγορά, έλαβε το 2006 πιστοποίηση ISO9001, και παραμένει μέχρι και σήμερα μία από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα που τη διατηρεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

ή ανατρέξτε στον ιστότοπο μας.

 

Δημητρίου Σούτσου 28

GR115 21 • Αθήνα

Τηλ.: +30 210 817 1500 • Fax: +30 210 685 6657-8

Direct Line: +30 210 817 1528

E-mail: k.markakou@kglawfirm.gr

Website: http://www.kglawfirm.gr

www.linkedin.com/company/kyriakides-georgopoulos-law-firm
 

Υπηρεσίες για Μέλη

Προβάλλουμε και διευκολύνουμε τις Ελληνο-Ισραηλινές οικονομικές, εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις μέσω διαφόρων εκδηλώσεων, όπως:

1. Εμπορικές αποστολές.
2. Συσκέψεις και σεμινάρια.
3. Επιχειρηματικά γεύματα και δείπνα.
4. Κοινωνικές εκδηλώσεις.
5. Συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις.
6. Απαντούμε στα σχετικά αιτήματα σας.


Δεχόμαστε πολλές ζητήσεις πληροφοριών από Ελλάδα και Ισραήλ στις οποίες απαντούμε προτείνοντας εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει καταλόγους Ελλήνων και Ισραηλινών εξαγωγέων, προμηθευτών, αντιπροσώπων, κατασκευαστών και εμπόρων.

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιΔείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Eθνικής Αντιστάσεως 73,
  Χαλάνδρι 15231, Αθήνα
 • Σταθερό 1:
  +30 210 6755667
 • Σταθερό 2:
  +30 210 6745619
 • Fax:
  +30 211 1205590
 • E-MAIL ADDRESSES:
  gicct@cosmotemail.gr
  info@greekisrael-chamber.gr

Διαφημιστικές καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας, δημιουργούν ευκαιρίες για την προβολή των προϊόντων σας και στις δύο χώρες.