Tel: +30 210 6755667 & +30 210 6745619
Επιλέξτε Γλώσσα: + Επικοινωνία


ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ SYNAPSECOM TELECOMS S.A

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η  Synapsecom Telecoms S.A. είναι μια σύγχρονη και καινοτόμος εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, των κέντρων δεδομένων και των τεχνολογιών πληροφορικής, με μετόχους από την  Κύπρο και την Ελλάδα. Η εταιρεία, από την ίδρυσή της το 2007, λειτουργεί με ενθουσιασμό για την παραγωγή καινοτόμων ιδεών και με αφοσίωση στην προσαρμογή και την ανάπτυξη στην ταχύτατη βιομηχανία της. Ακολουθώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας και την τεχνολογική εξέλιξη, το έμπειρο προσωπικό μας προσαρμόζει τις λύσεις μας ώστε να είναι ευέλικτες και κλιμακούμενες. (Περισσότερες πληροφοριες στο αγγλικό κείμενο)

 

Επικοινωνία :

Γιάννης Κουμάντος

 Εμπορικός Διευθυντής

14η Βιομηχανική Περιοχή Νο.3

133 41 Αθήνα

Τηλ.:  +30 210 8100112
Mob:    +30 697 0000156

E-mail:koumantos@synapsecom.gr
Web:www.synapsecom.gr

 

 

1ο Networking event της Synapsecom Telecoms S.A.

Finding solutions, ensuring business continuity, and reaching customers around the world via dedicated, high-speed internet connections.

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Networking event της Synapsecom Telecoms S.A. το οποίο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του DataCenterΑθηνών.

Το event συνδιοργανώθηκε με την εταιρία COGENT Communications με στόχο την ανταλλαγή νέων και απόψεων της αγοράς των τηλεπικοινωνιών και του Internet.

Πλήθος στελεχών του χώρου προσήλθαν στις εγκαταστάσεις της Synapsecom οι οποίοι παρακολούθησαν την τοποθέτηση του Κυρίου Μιχάλη Οικονομάκου Διευθυντή του GR-IX. Το GR-IX είναι ένα ουδέτερο και ανεξάρτητο Internet Exchange, αποστολή του οποίου είναι η διευκόλυνση της ανταλλαγής κίνησης διαδικτύου (IP) και η επιτάχυνση της ανάπτυξης του Ελληνικού Internet.

Στη συνέχεια ο V.P. της COGENTκ. Francois Lemaigre και ο Global Account Manager κ. Λευτέρης Παριανός παρουσίασαν και ανέπτυξαν τις υπηρεσίες της Cogent, ενός εκ των μεγαλυτέρων Internet Service Providers παγκοσμίως που προσφέρει υψηλή ποιότητα Internet, Ethernetσε πάνω από 82.500 επιχειρήσεις σε 43 χώρες.

Για την εταιρία Synapsecom μίλησε ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Γιάννης Κουμάντος, τις υπηρεσίες της εταιρίας ανέπτυξε ο κ Δημήτρης Χαντζαρίδης sales executive και τέλος έκλεισε το event με την ομιλία του ο C.E.O. της Synapsecomκ. Χρήστος Ιορδανίδης, αναπτύσσοντας τόσο την ιστορία της Synapsecom, τους δεσμούς των δύο εταιριών, τα σχέδια και τις προτεραιότητες της εταιρίας για το μέλλον.

Σχετικά link:

https://www.synapsecom.gr/

https://www.cogentco.com/en/

https://www.gr-ix.gr/el/

 
 

Υπηρεσίες για Μέλη

Προβάλλουμε και διευκολύνουμε τις Ελληνο-Ισραηλινές οικονομικές, εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις μέσω διαφόρων εκδηλώσεων, όπως:

1. Εμπορικές αποστολές.
2. Συσκέψεις και σεμινάρια.
3. Επιχειρηματικά γεύματα και δείπνα.
4. Κοινωνικές εκδηλώσεις.
5. Συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις.
6. Απαντούμε στα σχετικά αιτήματα σας.


Δεχόμαστε πολλές ζητήσεις πληροφοριών από Ελλάδα και Ισραήλ στις οποίες απαντούμε προτείνοντας εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει καταλόγους Ελλήνων και Ισραηλινών εξαγωγέων, προμηθευτών, αντιπροσώπων, κατασκευαστών και εμπόρων.

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιΔείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Eθνικής Αντιστάσεως 73,
  Χαλάνδρι 15231, Αθήνα
 • Σταθερό 1:
  +30 210 6755667
 • Σταθερό 2:
  +30 210 6745619
 • Fax:
  +30 211 1205590
 • E-MAIL ADDRESSES:
  gicct@cosmotemail.gr
  info@greekisrael-chamber.gr

Διαφημιστικές καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας, δημιουργούν ευκαιρίες για την προβολή των προϊόντων σας και στις δύο χώρες.