Tel: +30 210 6755667 & +30 210 6745619
Επιλέξτε Γλώσσα: + Επικοινωνία
Η μεγαλύτερη εξαγορά εταιρείας παροχής υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας


Η μεγαλύτερη εξαγορά εταιρείας παροχής υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας

Αποσπάσματα από Ενημερωτικό Δελτίο του Εμπορικού Τμήματος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ισραήλ -Newsletter 31-1-2020

 

Η ισραηλινής εταιρεία startup παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ασφάλειας Armis πρόκειται να αγοραστεί από την διεθνούς δραστηριοποίησης εταιρεία Venture Capital Insight Partners με τίμημα που θα ανέλθει σε 1,1 δισ. δολ. σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στις 12 Ιανουαρίου. Η Armis παρέχει μια πλατφόρμα ασφαλείας που αντιμετωπίζει τα νέα είδη απειλών που προέρχονται από το Internet of Things - έξυπνες συσκευές όπως εκτυπωτές, κάμερες και τηλεοράσεις - καθώς και smartphones και φορητούς υπολογιστές.
Το λογισμικό που έχει αναπτύξει η εταιρεία ανακαλύπτει τέτοιες συσκευές, τις αναλύει για τον εντοπισμό των κινδύνων και τους απομονώνει τους εάν είναι απαραίτητο. Με την έδρα της πλέον στο Palo Alto της Καλιφόρνια, η εταιρεία έχει επίσης γραφεία στο Τελ Αβίβ και διευθύνεται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Yevgeny Dibrov και CTO Nadir Izrael. Η Armis θα λειτουργεί ανεξάρτητα μετά την ολοκλήρωση της αγοράς τον Φεβρουάριο. Η εξαγορά έρχεται μόνο ένα μήνα μετά από μια άλλη τεράστια εξαγορά στο Ισραήλ, αυτήν της Habana Labs (Artificial Intelligence) από την Intel συμπληρώνοντας έναν μακρύ κατάλογο μεγάλων εξαγορών στην ισραηλινή αγορά startups.
Ο Yevgeny Dibrov και το Nadir Izrael σημείωσαν ότι αυτή θα είναι "η μεγαλύτερη απόκτηση μιας ιδιωτικής ισραηλινής εταιρείας ασφάλειας στον κυβερνοχώρο ποτέ". Οι δημιουργοί της εταιρείας ανέφεραν ότι λίγο πριν από τέσσερα χρόνια, διαπίστωσαν την πρόκληση που έρχεται - ένας κόσμος που εκρήγνυται με μη διαχειριζόμενες συσκευές. Σήμερα, οι συνδεδεμένες συσκευές χρησιμοποιούνται σε κάθε οριζόντια γραμμή παραγωγή όπως : κατασκευή δαπέδων σε γραμμές συναρμολόγησης, πετρελαιοπηγές, σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, αποθήκες και καταστήματα λιανικής πώλησης, περίπτερα αεροδρομίων, αναγνώστες εμβλημάτων έξω από κάθε κτίριο, αίθουσες συνεδριάσεων μέχρι και αίθουσες έκτακτης ανάγκης. Αυτές οι συσκευές βρίσκονται στο επίκεντρο ενός επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Η αποστολή της εταιρείας όπως προβάλλεται από τα στελέχη της " ήταν και εξακολουθεί να επικεντρώνεται στη φράση: Ενεργοποιήστε τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν νέους τύπους συνδεδεμένων συσκευών χωρίς φόβο συμβιβασμού από
επιθέσεις στον κυβερνοχώρο ώστε να διαμορφωθεί άλλο επίπεδο ανάπτυξης και παραγωγικότητας της επιχείρησης

Περισσότερα

http://www2.mfa.gr/infofiles/MHNIAIO%20DELTIO%20TEL%20AVIV%20JAN2020%20NO1%20il.pdf


 
 

Υπηρεσίες για Μέλη

Προβάλλουμε και διευκολύνουμε τις Ελληνο-Ισραηλινές οικονομικές, εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις μέσω διαφόρων εκδηλώσεων, όπως:

1. Εμπορικές αποστολές.
2. Συσκέψεις και σεμινάρια.
3. Επιχειρηματικά γεύματα και δείπνα.
4. Κοινωνικές εκδηλώσεις.
5. Συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις.
6. Απαντούμε στα σχετικά αιτήματα σας.


Δεχόμαστε πολλές ζητήσεις πληροφοριών από Ελλάδα και Ισραήλ στις οποίες απαντούμε προτείνοντας εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει καταλόγους Ελλήνων και Ισραηλινών εξαγωγέων, προμηθευτών, αντιπροσώπων, κατασκευαστών και εμπόρων.

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιΔείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Eθνικής Αντιστάσεως 73,
  Χαλάνδρι 15231, Αθήνα
 • Σταθερό 1:
  +30 210 6755667
 • Σταθερό 2:
  +30 210 6745619
 • Fax:
  +30 211 1205590
 • E-MAIL ADDRESSES:
  gicct@cosmotemail.gr
  info@greekisrael-chamber.gr

Διαφημιστικές καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας, δημιουργούν ευκαιρίες για την προβολή των προϊόντων σας και στις δύο χώρες.