Tel: +30 210 67 45 619
Επιλέξτε Γλώσσα: + Επικοινωνία
7 τρόποι για να κάνετε μια θετική αλλαγή στον κόσμο το 2020.


7 τρόποι για να κάνετε μια θετική αλλαγή στον κόσμο το 2020.

Israel 21cBy Abigail Klein LeichmanJanuary 1, 2020

 

Καθώς αφήνουμε πίσω ένα προβληματικό 2019 και περνάμε στο 2020, είναι φανερό  ότι πρέπει να κάνουμε το περιβάλλον και τις ζωές μας πιο καθαρές, πιο ασφαλείς και πιο υγιείς, όχι μόνο για μας τους ίδιους αλλά για τον πλανήτη. Ιδού επτά τρόποι για να το πραγματοποιήσουμε.                                     

Πολλά προβλήματα ταλαιπωρούν τον κόσμο μας καθώς ξεκινά το 2020: Ακραία καιρικά φαινόμενα, θανάσιμες ασθένειες. Νερό και επισιτιστική ανασφάλεια. Εκατομμύρια απελπισμένοι πρόσφυγες.

Μπορεί να πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλη διαφορά μπροστά σε τέτοια ανυπέρβλητα προβλήματα. Αλλά μπορεί ο καθένας από μας να αναλάβει δράσεις που οδηγούν σε ένα καθαρότερο, ασφαλέστερο και πιο υγιεινό μέλλον. Ακόμη και μικρές!

1. “Κλειδώστε” το αυτοκίνητό σας και χρησιμοποιήστε μέσα μαζικής μεταφοράς  λεωφορείο, τρένο ή μοιραστείτε το αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες!

Η χρήση δημόσιων συγκοινωνιών μπορεί να είναι η καλύτερη απάντηση σε πολλαπλές περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Η απόσυρση ιδιωτικών αυτοκινήτων από το δρόμο εξοικονομεί ενέργεια, βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, μειώνει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και βοηθά στη διατήρηση ανάπτυξης του εδάφους .

2. Σώστε τα απειλούμενα οικοσυστήματα και προστατέψτε τη Βιοποικιλότητα.

3. Φυτέψτε ένα δέντρο ή μία κληματαριά.
Γνωρίζατε ότι ένα δέντρο καθαρίζει κάθε χρόνο μέχρι και 48 λίτρα διοξειδίου του άνθρακα από τον αέρα;

Τα δέντρα και άλλα φυτά εμπλουτίζουν τον αέρα με οξυγόνο, μειώνουν τη διάβρωση του εδάφους και τη ρύπανση και παρέχουν καταφύγια  για πτηνά και θηλαστικά.Τα οπωροφόρα φυτά και δέντρα λύνουν το πρόβλημα των τροφίμων.

4. Βγείτε έξω και γίνετε εθελοντές.

Ο χρόνος είναι η πολυτιμότερη συνεισφορά που μπορείς να δώσεις σε έναν αξιόλογο σκοπό.Όπου κι αν ζείτε, μπορείτε να συμμετέχετε σε μη κερδοσκοπικά έργα που βοηθούν τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Εάν ενδιαφέρεσθε να βοηθήσετε πρόσφυγες ή θύματα φυσικών ή μη καταστροφών εξετάστε το ενδεχόμενο εθελοντισμού σε κάποια ανθρωπιστική οργάνωση.

5. Βελτιώστε την ποιότητα του αέρα και την κατανάλωση ενέργειας.

Ένας κατακόρυφος τοίχος που καλλιεργεί βρώσιμα… χορταρικά!
Οι πράσινοι τοίχοι που ελέγχονται από αισθητήρες, μονώνουν το σπίτι ή το γραφείο σας από τη ζέστη και το κρύο έξω, καθαρίζοντας τον αέρα μέσα. 
Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να καλλιεργήσετε εδώδιμα φυτά, όπως σαλάτες.

6. Φυτευστε  τη δική σας σαλάτα.

Τα λαχανικά που καλλιεργούνται στον χώρο σας ωφελούν το σώμα αλλά και το περιβάλλον σας. Τα πιο φρέσκα προϊόντα διατηρούν περισσότερες βιταμίνες και χωρίς φορτηγά για τη μεταφορά τους από μακρινό αγρόκτημα, αφήνουν μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.

 

7. Φροντίστε καλύτερα την υγεία σας.

Το να αισθάνεται κανείς καλά απέχει πολύ από τα είναι πράγματι υγειης,

Οι ιατρικές δαπάνες που αντιμετωπίζουν τα συστήματα υγείας  πολλών χωρών για θεραπεία  χρόνιων καταστάσεων  που προκληθήκαν,  και θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί, από το κάπνισμα,  την κατάχρηση ουσιών ή την κακή διατροφή είναι τεράστιες. Επιπλέον  τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που παίρνουμε τελικά ρυπαίνουν τους υδάτινους πόρους μας. 
 

Υπηρεσίες για Μέλη

Προβάλλουμε και διευκολύνουμε τις Ελληνο-Ισραηλινές οικονομικές, εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις μέσω διαφόρων εκδηλώσεων, όπως:

1. Εμπορικές αποστολές.
2. Συσκέψεις και σεμινάρια.
3. Επιχειρηματικά γεύματα και δείπνα.
4. Κοινωνικές εκδηλώσεις.
5. Συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις.
6. Απαντούμε στα σχετικά αιτήματα σας.


Δεχόμαστε πολλές ζητήσεις πληροφοριών από Ελλάδα και Ισραήλ στις οποίες απαντούμε προτείνοντας εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει καταλόγους Ελλήνων και Ισραηλινών εξαγωγέων, προμηθευτών, αντιπροσώπων, κατασκευαστών και εμπόρων.

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιΕπικοινωνία


Διαφημιστικές καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας, δημιουργούν ευκαιρίες για την προβολή των προϊόντων σας και στις δύο χώρες.