Tel: +30 210 6755667 & +30 210 6745619
Επιλέξτε Γλώσσα: + Επικοινωνία
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ‘’Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ- Δ. ΜΠΕΚΑ’’ (P&B Law Firm)


ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ‘’Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ- Δ. ΜΠΕΚΑ’’ (P&B Law Firm)

Η Δικηγορική Εταιρία ’’Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ- Δ. ΜΠΕΚΑ και Συνεργάτες’’είναι μία δυναμική  δικηγορική εταιρεία που παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες, καλύπτοντας  ευρύ φάσμα τομέων του δικαίου, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Φιλοσοφία μας είναι η εξατομικευμένη νομική υποστήριξη σε καθένα από τους εντολείς μας, με επαγγελματισμό και ακεραιότητα, με ενσυναίσθηση και υπευθυνότητα.

Μια ισχυρή ομάδα εξειδικευμένων νομικών σε διαφορετικούς κλάδους του Δικαίου και άλλων ειδικών συνεργατών (φοροτεχνικών, πραγματογνωμόνων, κτηματομεσιτών, οικονομολόγων), είναι στην πρώτη γραμμή και μέσα από την ομαδική δουλειά διασφαλίζει το συμφέρον όσων εμπιστεύονται την «P&BLawFirm» Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ – Δ. ΜΠΕΚΑ και Συνεργάτες.

Με γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ισχυρή παρουσία στην Κύπρο αλλά και εκπροσώπηση σε όλη την Ελλάδα, η «P&BLAWFIRM» προσφέρει νομικές υπηρεσίες συμβουλευτικής και δικαστικής επίλυσης σε όλο το φάσμα του Αστικού (με έμφαση στο εμπράγματο και τα Ακίνητα), Εμπορικού (Σύσταση και νομική υποστήριξη Επιχειρήσεων, Δίκαιο Εταιρειών ηλεκτρονικό εμπόριο, διαδικτυακές συναλλαγές), Εργατικού, Ευρωπαϊκού, Δημοσίου/Διοικητικού, Ποινικού Δικαίουκαθώς και στην Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών (Διαιτησία, Διαμεσολάβηση) και GDPR.

Οι μακροχρόνιες επιτυχίες του γραφείου μας μετά από 35 χρόνια μαχόμενης και ενεργούς δικηγορίας και πολύπλευρης δικαστηριακής πρακτικής σε συνδυασμό με την άριστη νομική κατάρτιση και εμπειρία των υπευθύνων της εταιρείας και των συνεργατών μας, επιβεβαιώνουν διαρκώς και αδιάλειπτα τη φήμη και την επιλογή των εντολέων μας. Οι εξαιρετικής επιδόσεις της P&B Law Firm μας έχουν επί της ουσίας εξασφαλίσει μία θέση ανάμεσα στις κορυφαίες Δικηγορικές Εταιρείες της Ελλάδας.

Η Δικηγορική μας Εταιρεία είναι νέο μέλος του Ελληνο-Ισραηλινού Επιμελητηρίου μας.

Η Διευθύνουσα Εταίρος, Γιάννα Παναγοπούλου είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, ή ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας www.pblawfirm.com.

 

PANAGOPOULOU - BEKA  & Partners

28 Katouni St., Zc: 546 25, Thessaloniki

Tel. +30 2310 543969

Tel. & Fax +30 2310 511591

Mob. +30 6977 317 707, +30 6947 255 786

www.pblawfirm.com

e-mail: info@pblawfirm.com / giannapanag@yahoo.gr / danae.b_cj@hotmail.com

 
 

Υπηρεσίες για Μέλη

Προβάλλουμε και διευκολύνουμε τις Ελληνο-Ισραηλινές οικονομικές, εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις μέσω διαφόρων εκδηλώσεων, όπως:

1. Εμπορικές αποστολές.
2. Συσκέψεις και σεμινάρια.
3. Επιχειρηματικά γεύματα και δείπνα.
4. Κοινωνικές εκδηλώσεις.
5. Συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις.
6. Απαντούμε στα σχετικά αιτήματα σας.


Δεχόμαστε πολλές ζητήσεις πληροφοριών από Ελλάδα και Ισραήλ στις οποίες απαντούμε προτείνοντας εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει καταλόγους Ελλήνων και Ισραηλινών εξαγωγέων, προμηθευτών, αντιπροσώπων, κατασκευαστών και εμπόρων.

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιΔείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Eθνικής Αντιστάσεως 73,
  Χαλάνδρι 15231, Αθήνα
 • Σταθερό 1:
  +30 210 6755667
 • Σταθερό 2:
  +30 210 6745619
 • Fax:
  +30 211 1205590
 • E-MAIL ADDRESSES:
  gicct@cosmotemail.gr
  info@greekisrael-chamber.gr

Διαφημιστικές καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας, δημιουργούν ευκαιρίες για την προβολή των προϊόντων σας και στις δύο χώρες.