Tel: +30 210 67 45 619
Επιλέξτε Γλώσσα: + Επικοινωνία
6-ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στο πανέμορφο ΙΣΡΑΗΛ από το Πρακτορείο Ταξιδίων ΑΤΛΑΝΤΙΣ


6-ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στο πανέμορφο ΙΣΡΑΗΛ από το Πρακτορείο Ταξιδίων ΑΤΛΑΝΤΙΣ

Το Πρακτορείο Ταξιδίων ΑΤΛΑΝΤΙΣ, μέλος του Επιμελητηρίου μας, είναι το παλαιότερο πρακτορείο στην Ελλάδα, παρέχοντας ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από το 1948 (75 χρόνια) και μέλος της ΙΑΤΑ από το 1951 (από τα παλαιότερα μέλη της ΙΑΤΑ στον κόσμο).
 
Έχοντας αναπτύξει ισχυρούς επαγγελματικούς δεσμούς με τους ταξιδιωτικούς φορείς του Ισραήλ, έχει την δυνατότητα να προσφέρει την συγκεκριμένη εκδρομή σε πολύ χαμηλή τιμή (για τα δεδομένα υψηλού κόστους του Ισραήλ), με διαμονή σε εξαιρετικά και κεντρικά ξενοδοχεία, με έμπειρη ξεναγό και πολυτελή πούλμαν, και με κάλυψη των σπουδαιότερων αξιοθέατων του Ισραήλ!
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πρακτορείο: https://www.atlantis.gr/
 
6-ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στο πανέμορφο ΙΣΡΑΗΛ από Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 (πρωί) έως Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 (βράδυ)
 
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου
 
Ευέλικτη ακυρωτική πολιτική, με δυνατότητα επιστροφής όλου του ποσού περίπου 1,5 μήνα πριν την αναχώρηση, και επιστροφή του 75% του ποσού έως 21 ημέρες πριν την αναχώρηση!
Επίσης, προαιρετική Ασφάλεια Ακύρωσης (που καλύπτει και Covid) για επιστροφή όλων των χρημάτων έως την ημερομηνία αναχώρησης.
Δείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες, την προσιτή τιμή, και όλους τους όρους και προθεσμίες.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Πρακτορείο Ταξιδίων Ατλαντίς, τηλ. 210-5202700.
 
Το πρόγραμμα της εκδρομής μας είναι πιο ενδιαφέρον και πιο πλούσιο από ποτέ! Περιλαμβάνει επισκέψεις σχεδόν σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα, αλλά και διασκεδαστικές δραστηριότητες!
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 - Αεροδρόμιο / Τσφατ (Σαφέντ) / Καπερναούμ / Τιβεριάδα
Στις 07:45 το πρωί πετάμε από την Αθήνα, και προσγειωνόμαστε στο Τελ Αβίβ στις 09:45. Ξεκινάμε με το πούλμαν προς το Τσφατ (Σαφέντ), το κέντρο του εβραϊκού μυστικισμού και της Καμπαλά, όπου θα επισκεφθούμε μία αρχαία συναγωγή και την αποικία καλλιτεχνών. Σύντομη στάση για φαγητό, και συνεχίζουμε στην αρχαία πόλη της Καπερναούμ (ένα από τα κύρια κέντρα δράσεως του Ιησού Χριστού), όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων και επίσης θα θαυμάσουμε τα ερείπια μιας αρχαίας Συναγωγής. Το απόγευμα οδηγούμε κατά μήκος της λίμνης και καταλήγουμε στην πανέμορφη κωμόπολη Τιβεριάδα, στις δυτικές όχθες της θάλασσας της Γαλιλαίας (ή αλλιώς Λίμνης Τιβεριάδας). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, και διανυκτέρευση στην Τιβεριάδα.
 
Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 - Τιβεριάδα / Ναζαρέτ / Χάιφα / Καισάρεια / Τσουρ Μωσσέ / Τελ Αβίβ
Μετά το πρωινό στην Τιβεριάδα, ξεκινάμε με επίσκεψη στην Ναζαρέτ, όπου έζησε ο Ιησούς, και επισκεπτόμαστε τον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε στην Χάιφα, το μεγαλύτερο λιμάνι του Ισραήλ, και επισκεπτόμαστε τον χρυσό τρούλο Μπαχάι και τους θαυμαστούς κήπους με την υπέροχη θέα. Οδηγούμε νότεια κατά μήκος της ακτής, προς την Καισάρεια, πρωτεύουσα της Ιουδαίας υπό των Ρωμαίων. Θαυμάζουμε τις ανασκαφές των σταυροφόρων της πόλης, το ρωμαϊκό λιμάνι, το υδραγωγείο και το αμφιθέατρο που έχει αποκατασταθεί στην προηγούμενη δόξα του ως συναυλιακός χώρος. Μετά την ξενάγηση σε αυτή την εκπληκτική αρχαία πόλη, κάνουμε μία σύντομη στάση στο Τσουρ Μωσσέ, μία κωμόπολη που ιδρύθηκε το 1937 από εβραίους της Καστοριάς (η ιδέα ξεκίνησε το 1919 από τον Μωσσέ Κοφινά, Έλληνα βουλευτή και πρόεδρο της Ελληνικής Οργάνωσης Σιωνισμού). Άφιξη στο Τελ Αβίβ στις 6:30 μμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης και ελεύθερο βράδυ. Διανυκτέρευση στο Τελ Αβίβ.
 
Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 - Τελ Αβίβ / αρχαία Γιάφο
Μετά το πρωινό, η ημέρα είναι αφιερωμένη στην πλήρη ξενάγηση του Τελ Αβίβ! Ξεκινάμε με το πούλμαν για το πανοραμικό τουρ αυτής της εκπληκτικής πόλης, που συδυάζει αρμονικά τα μοντέρνα hi-tech στοιχεία με τα παραδοσιακά και αρχαία μνημεία! Θα θαυμάυσουμε τον ουρανοξύστη Αζριέλι, τις εμβληματικές οδούς Ντίζενγκοφ και Σντερότ Χέρτσελ, το μνημείο στη μνήμη του Γιτσχάκ Ράμπιν, τα κτίρια με αρχιτεκτονική Bauhaus, την ατελείωτη προμενάδα κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, και την πολύχρωμη αγορά Σουκ Ακαρμέλ. Θα περπατήσουμε στην παραδοσιακή γειτονιά Νεβέ Τσέντεκ, όπου θα δοθεί ελευθερος χρόνος για φαγητό και ψώνια. Το απόγευμα θακαταλήξουμε στην πανέμορφη παλιά πόλη της Γιάφο, με τα πανέμορφα πέτρινα κτίρια. Θα περπατήσουμε στα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια, την ξύλινη Γέφυρα των Ευχών, τον πύργο του ρολογιού, και θα θαυμάσουμε το ηλιοβασίλεμα από το αρχαίο λιμάνι. Σύντομη στάση στο θρυλικό αρτοποιείο Αμπουλάφια, όπου μπορούμε να γευτούμε παραδοσιακές πίτες! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας κατά τις 6:00 το απόγευμα, και ελεύθερος χρόνος για βραδινές βόλτες! Διανυκτέρευση στο Τελ Αβίβ.
 
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 - Μουσείο ANU (πρώην Μουσείο Διασποράς) / Λοντ / Ιερουσαλήμ - όρος των Ελαιών - Κήπος της Γεσθημανή - Τάφος της Παναγίας - νέας πόλη
Μετά το πρωινό, επισκεπτόμαστε το "ANU Museum of the Jewish People", παλαιότερα γνωστό ως Μπέιτ Ατφουτσότ - Μουσείο της Διασποράς. Μετά την ξενάγηση στο εκπληκτικό αυτό μουσείο, ταξιδεύουμε προς την μοναδική Ιερουσαλήμ. Στη μέση της διαδρομής, θα επισκευθούμε την υπέροχη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου της Λύδδας, στην πόλη Λοντ. Φθάνουμε στην Ιερουσαλήμ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην καρδιά της Ιερουσαλήμ, και ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκευθούμε το Όρος των Eλαιών, τον Κήπο της Γεσθημανή, και τον Τάφο της Παναγίας. Το βράδυ θα κάνουμε βόλτα στο κέντρο της νέας πόλης της Ιερουσαλήμ, στην οδό Γιάφο, και στην γραφική κλειστή αγορά Μαχανέ Γιεούντα. Διανυκτέρευση στην Ιερουσαλήμ.
 
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2023 - Ιερουσαλήμ / Ιορδάνης ποταμός / μπάνιο στη Νεκρά Θάλασσα / Έιν Γκέντι
Παίρνουμε πρωινό και ξεκινάμε από την Ιερουσαλήμ για μια περιπετειώδη ημέρα! Κατευθυνόμαστε προς τον Ιορδάνη ποταμό, κάνουμε μιά σύντομη στάση στο πανέμορφο Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη, και επισκεπτόμαστε το σημείο βάπτισης του Ιησού (Qasr el Yahud) στον Ιορδάνη ποταμό. Αμέσως μετά θα σταματήσουμε σε μία παραλία στη Νεκρά Θάλασσα, το χαμηλότερου σημείου στη γη, περίπου 400 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας! Η θερμοκρασία του νερού τον Φεβρουάριο είναι περίπου 25 βαθμοί, και οι πιο τολμηροί θα απολαύσουν ένα μπάνιο στα ιαματικά νερά! Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στο εστιατόριο της παραλίας, και συνεχίζουμε νότια, διασχίζοντας την έρημο της Ιουδαίας. Επισκεπτόμαστε το πάρκο όαση του Έιν Γκέντι με τους πανέμορφους καταρράκτες! Το απόγευμα επιστρέφουμε στην Ιερουσαλήμ και ελεύθερο βράδυ. Διανυκτέρευση στην Ιερουσαλήμ.
 
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2023 - Ιερουσαλήμ - Γιαντ Βασέμ, Παλιά Πόλη, Τείχος των Δακρύων, Πανάγιος Τάφος
Μετά το πρωινό, ξεκινάμε την περιήγησή μας στο Γιαντ Βασέμ (μουσείο του Ολοκαυτώματος), περνάμε από την Κνέσσετ (Κοινοβούλιο) και κατόπιν στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Επισκεπτόμαστε τον τάφο του βασιλιά Δαβίδ. Περνάμε στην εντός των τειχών πόλη για να επισκεφθούμε την Ρωμαϊκή Cardo και φυσικά το Τείχος των Δακρύων. Συνεχίζουμε κατά μήκος της Via Dolorosa (οδός του μαρτυρίου), τον Γολγοθά, προς τον Ναό της Αναστάσεως και τον Πανάγιο Τάφο, όπου θα αφιερώσουμε αρκετό χρόνο. Ελεύθερος χρόνος στα παζάρια της παλιάς πόλης για φαγητό και ψώνια. Στις 5:00 μμ ξεκινάμε με το πούλμαν προς το αεροδρόμιο Ben Gurion, όπου θα φτάσουμε στις 6:00 μμ (η πτήση μας είναι στις 8:10 μμ το βράδυ). Το όνειρο τελειώνει εδώ!
 
Διαμονή σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 4 αστέρων ή 3 superior, με πρωινό.
Ενδεικτικά αναφέρουμε: PRIMA GALIL (ή παρόμοιο) στην Τιβεριάδα,  METROPOLITAN (ή παρόμοιο) στο Τελ Αβίβ,  JERUSALEM TOWER (ή παρόμοιο) στην Ιερουσαλήμ.
Υπάρχει πιθανότητα να τροποποιηθεί ελάχιστα το πρόγραμμα (σε περίπτωση αλλαγής ωραρίων των τόπων επίσκεψης, ή λόγω καιρού, κλπ).
 
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ
 
Τιμή: 1068 ευρώ κατ'άτομο σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, συν 97 ευρώ είσοδοι στα σημεία ενδιαφέροντος και μουσεία, συν 84 ευρώ φόροι αεροδρομίου - συνολικά 1249 ευρώ κατ'άτομο.
Δυνατότητα πληρωμής σε 5 δόσεις.
Πληρωμή προκαταβολής 250 Ευρώ έως την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, επόμενη προκαταβολή 250 Ευρώ έως 3 Νοεμβρίου, επόμενη προκαταβολή 250 Ευρώ έως 4 Δεκεμβρίου, επόμενη προκαταβολή 250 Ευρώ έως 5 Ιανουαρίου, και εξόφληση 249 Ευρώ έως 2 Φεβρουαρίου (5 μέρες πριν το ταξίδι!).
 
Δυνατότητα έκπτωσης 70 ευρώ κατ' άτομο, δηλαδή τελικό κόστος 1179 ευρώ, σε περίπτωση πληρωμής 930 ευρώ έως την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και εξόφληση 249 Ευρώ έως 2 Φεβρουαρίου.
 
Επιβάρυνση μονοκλίνου: 380 Ευρώ (το ποσό διαιρείται σε 4 δόσεις των 95 ευρώ, τα οποία προστίθενται στις 4 πρώτες παραπάνω δόσεις).
 
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με ελάχιστο αριθμό 26 συμμετεχόντων.
 
Η τιμή περιλαμβάνει:
 
-. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines: Αθήνα - Τελ Αβίβ το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2024, με επιστροφή το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2024. Περιλαμβάνει αεροπορικούς φόρους, επίναυλο καυσίμων, μία βαλίτσα 23 κιλών κατ' άτομο και μία χειραποσκευή κατ' άτομο.
-. 1 διανυκτερεύση (7 Φεβρουαρίου) στην Τιβεριάδα, 2 διανυκτερεύσεις (8 και 9 Φεβρουαρίου) στην καρδιά του Τελ Αβίβ, και 2 διανυκτερεύσεις (10 και 11 Φεβρουαρίου) στην καρδιά της Ιερουσαλήμ.
-. Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
-. Έμπειρος ελληνόφωνος ξεναγός, πιστοποιημένος από το κράτος του Ισραήλ.
-. Έλληνας αρχηγός της εκδρομής, ο οποίος μιλάει εβραϊκά.
-. Εισιτήρια εισόδου σε όλους τους χώρους και μουσεία που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
-. Εμφιαλωμένο νερό στις ημερήσιες εκδρομές.
-. Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 
Η τιμή δεν περιλαμβάνει φιλοδωρήματα στους οδηγούς των λεωφορείων και τον ξεναγό (προαιρετικά).
Εκτός του πρωινού που περιλαμβάνεται στην τιμή, το κόστος της διατροφής επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Στο Ισραήλ μπορούμε παντού να βρούμε μικρά εστιατόρια που προσφέρουν φαλάφελ, χούμους, σουάρμα (γύρο), ανατολίτικες λιχουδιές, σιπουντίμ (σουβλάκια), πίτσα, μπέργκερς, κ.α.
 
Ακυρωτική Πολιτική:
Σε περίπτωση ακύρωσης έως 22 Δεκεμβρίου 2023 (12:00 το μεσημέρι) ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ εκτός από μόλις 20 ευρώ το άτομο (ακυρωτικά για την πτήση).
Από τις 22 Δεκεμβρίου (12:00) έως τις 17 Ιανουαρίου (12:00), το 25% του συνολικού ποσού είναι μη επιστρέψιμο, και τα υπόλοιπα επιστρέφονται.
Από τις 17  Ιανουαρίου (12:00) έως τις 24  Ιανουαρίου (12:00), το 50% του συνολικού ποσού είναι μη επιστρέψιμο, και τα υπόλοιπα επιστρέφονται.
Από τις 24  Ιανουαρίου (12:00) έως τις 31  Ιανουαρίου (12:00), το 75% του συνολικού ποσού είναι μη επιστρέψιμο, και τα υπόλοιπα επιστρέφονται.
Από τις 31 Ιανουαρίου (12:00) έως τις 2 Φεβρουαρίου (12:00), το 90% του συνολικού ποσού είναι μη επιστρέψιμο, και τα υπόλοιπα επιστρέφονται.
Από τις 2 Φεβρουαρίου (12:00) και μετά, το 100% του ποσού είναι μη επιστρέψιμο.
 
Δυνατότητα προαιρετικής Ασφάλειας Ακύρωσης (που καλύπτει και Covid) για επιστροφή όλων των χρημάτων έως την ημερομηνία αναχώρησης.
 
Παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής με την αντίστοιχη προκαταβολή έως την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.
  

Υπηρεσίες για Μέλη

Προβάλλουμε και διευκολύνουμε τις Ελληνο-Ισραηλινές οικονομικές, εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις μέσω διαφόρων εκδηλώσεων, όπως:

1. Εμπορικές αποστολές.
2. Συσκέψεις και σεμινάρια.
3. Επιχειρηματικά γεύματα και δείπνα.
4. Κοινωνικές εκδηλώσεις.
5. Συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις.
6. Απαντούμε στα σχετικά αιτήματα σας.


Δεχόμαστε πολλές ζητήσεις πληροφοριών από Ελλάδα και Ισραήλ στις οποίες απαντούμε προτείνοντας εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει καταλόγους Ελλήνων και Ισραηλινών εξαγωγέων, προμηθευτών, αντιπροσώπων, κατασκευαστών και εμπόρων.

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιΕπικοινωνία


Διαφημιστικές καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας, δημιουργούν ευκαιρίες για την προβολή των προϊόντων σας και στις δύο χώρες.