Tel: +30 210 67 45 619
Επιλέξτε Γλώσσα: + Επικοινωνία
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Καλωσορίζουμε το νέο μέλος του Επιμελητηρίου μας κ. Rafael Molho. Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του:
 
"Ονομάζομαι Rafael Molho και ως διευθύνων σύμβουλος της TradeCoup Ltd και διακεκριμένο μέλος του Συμβουλίου Διεθνούς Εμπορίου, είμαι γνωστός για την αφοσίωσή μου στη στρατηγική προμήθεια και το επιχειρηματικό μου πνεύμα. Σε μια διαρκώς εξελισσόμενη παγκόσμια αγορά, οι εταιρείες που επιδεικνύουν σαφές όραμα, ακλόνητο πάθος και φιλόδοξους στόχους είναι έτοιμες να επηρεάσουν σημαντικά την κοινωνία και την οικονομία. Στην TradeCoup, οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα και η βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκονται στον πυρήνα της επιχειρηματικής μας στρατηγικής.
 
Η TradeCoup προσφέρει υπηρεσίες στο Sourcing, Product Procurement & Strategizing, Cost reduction & Business Matchmaking προϊόντων για ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις από οποιαδήποτε σημείο στον κόσμο με σκοπό να κάνουμε τις ενδιαφερόμενες εταιρείες πιο ανταγωνίστηκες και κερδοφόρες. Το όραμά μας για την επόμενη δεκαετία επικεντρώνεται στο να αποτελέσουμε την κορυφαία αρχή στη σύνδεση των επιχειρήσεων, στη γεφύρωση των κενών και στη διευκόλυνση του απρόσκοπτου εμπορίου σε παγκόσμια κλίμακα. Η TradeCoup στοχεύει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, αξιοποιώντας λύσεις αιχμής για να ενδυναμώσει τους πελάτες της με αποτελεσματικές και βελτιωμένες διαδικασίες.
 
Συγκεκριμένα, τα επόμενα δέκα χρόνια, έχουμε θέσει μια σειρά φιλόδοξων στόχων που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε αξία τόσο στους πελάτες όσο και στους ανθρώπους μας.
 
Διεθνής επέκταση: Με «όχημα» την άνω των 20 ετών εμπειρία μας στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Κίνας, έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε ισχυρή παρουσία σε περισσότερες αγορές, αξιοποιώντας τις αναδυόμενες οικονομίες και αναπτύσσοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργασιών παγκοσμίως.
 
Τεχνολογική πρόοδος: Η TradeCoup έχει δεσμευτεί να αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας, την τεχνητή νοημοσύνη, την ανάλυση δεδομένων και τον αυτοματισμό για να βελτιώσει τις δυνατότητές της σε όλα τα πεδία δραστηριοτήτων της.
 
Βιωσιμότητα και Κοινωνική Ευθύνη: Στην TradeCoup αναγνωρίζουμε την επιτακτική ανάγκη των βιώσιμων εταιρικών πρακτικών και στοχεύουμε στην προώθηση πρωτοβουλιών ηθικής επιχειρηματικότητας, προστασίας του περιβάλλοντος και κοινωνικής ευθύνης.
 
Μέσω της δέσμευσής μας στην καινοτομία, την αριστεία και τη βιωσιμότητα, είμαστε έτοιμοι να αναδιαμορφώσουμε το παγκόσμιο επιχειρηματικό τοπίο, να δημιουργήσουμε ισχυρές συνεργασίες και να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε τους πελάτες μας ώστε να επιτύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους." 

Υπηρεσίες για Μέλη

Προβάλλουμε και διευκολύνουμε τις Ελληνο-Ισραηλινές οικονομικές, εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις μέσω διαφόρων εκδηλώσεων, όπως:

1. Εμπορικές αποστολές.
2. Συσκέψεις και σεμινάρια.
3. Επιχειρηματικά γεύματα και δείπνα.
4. Κοινωνικές εκδηλώσεις.
5. Συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις.
6. Απαντούμε στα σχετικά αιτήματα σας.


Δεχόμαστε πολλές ζητήσεις πληροφοριών από Ελλάδα και Ισραήλ στις οποίες απαντούμε προτείνοντας εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει καταλόγους Ελλήνων και Ισραηλινών εξαγωγέων, προμηθευτών, αντιπροσώπων, κατασκευαστών και εμπόρων.

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιΕπικοινωνία


Διαφημιστικές καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας, δημιουργούν ευκαιρίες για την προβολή των προϊόντων σας και στις δύο χώρες.